Nederlands

Welkom op het Nederlandse deel van mijn website. Klinkt vast superlogisch ook, je leest hier in het Nederlands over mij en mijn website simpelweg omdat ik Nederlander ben. Kom je iets in het Engels tegen wat niet geheel duidelijk is, stuur me dan even een berichtje. Ik heb niet de gehele website vertaald, het is een een kleine Nederlandse tak het hele geheel.

Mijn bio in het kort

Voordat ik als ondernemer ben begonnen heb ik in Praag gewerkt voor Accenture en Expedia. Mijn taken waren voornamelijk cash collectie (accounts receivable) en klantenservice gedurende een periode van twee jaren (2011 – 2013). In Nederland was ik werkzaam in de verkoop bij met name KPN en Shurgard voor ongeveer drie jaren (2008 – 2011). Mijn taken hier waren management ondersteuning, directe verkoop en klantenservice.

Studie
Mijn studie was aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik heb de propedeuse International Business Management (2003-2004) gevolgd en de studie Small Business & Retail Management (2005-2008) afgerond. Tijdens de afronding heb ik onderzoek gedaan naar de markt ‘Bodyfashion’ in Nederland en Groningen. Het uiteindelijke doel hierbij was het starten van een eigen onderneming in deze branche. Dit doel bleek echter niet haalbaar. Wil je meer weten over waarom niet, contacteer mij dan. Zie voor een meer uitgebreide tijdslijn in mijn werkervaring mijn LinkedIn profiel.

Sinds het einde van 2013 ben ik ook begonnen te werken met WordPress. Het resultaat hiervan zijn bijvoorbeeld de websites nonstopstrategy.com, culinarytalks.com, edody.com. zwanink-finanders.nl, amsterdamsefiets.nl en huifkartochtendenteugel.be. Ik ben dan ook beschikbaar om voor jou een website in WordPress te maken.

Heb je interesse? Kijk dan eens op nonstopstrategy.com en start vandaag nog met jouw website!

  • Ik denk strategisch en ver vooruit;
  • communicatie is de sleutel tot succes en staat bij mij voorop;
  • plezier in wat ik doe en denken in oplossingen maken alles mogelijk;
  • ik steek mijn handen uit de mouwen en bereid me altijd voor;
  • enthousiasme plus structuur zorgen voor een goed resultaat;
  • eerlijkheid duurt het langst.

Wil je meer over mij weten, met mij samenwerken of wat dan ook? Je kunt me gemakkelijk bereiken via social media of stuur een email naar freddie(@)nonstopstrategy.com. Je mag me ook op Skype een berichtje sturen: fjvdp83